Vi har utfört en del arbete utvändigt på fastigheten och även på tomtområdet. Nedan ser ni en del av de planerade arbeten vi har utfört. 

Vi kommer att inhägna tomtområdet så att inte allmänheten kan springa fritt inne på vårt tomtområde. Sjöbo kommun kommer också att ta del av en liten yta av tomten. De kommer då att asfaltera trottoaren framför på Silogatan och i samband med deras arbete kommer vi att utföra vår inhängning.

  • Vi kommer plattsätta på baksidan av fastigheten i anslutning till markplans lägenheterna. Markplans lägenheterna kommer då få en plattsatt yta som är ansluten till deras lägenhet.
  • Vi kommer montera nya dörrstopp till samtliga entrédörrar.
  • Vi kommer att behandla de yttre trädeken, monter ditt halkskydd och färg markera trappstegen.

Från och med 2020.08.01 kommer Aimo Park att förvalta vår parkeringsplats. Ni får möjlighet att hyra en parkeringsplats för 400 kr per månad. Ni kan ansökan om att hyra en parkeringsplats via vår hemsida under fliken Hyresgäst Info – Parkering. De bilar som står parkerade på de angivna parkeringsplatserna utan ett giltigt parkeringstillstånd kommer att få en parkeringsbot utställd av Aimo Park.

Vi vill gärna höra era synpunkter och era förslag. På vår hemsida under fliken Hyresgäst Info – Synpunkter kan ni enkelt fylla i formuläret med era synpunkter och hur vi kan skapa en bättre och mer trivsam miljö åt er.Vi vill tacka er för ert tålamod och förståelse. Vi hoppas att ni kommer att trivas hos oss som hyresgäster. Har ni några frågor tveka inte att höra av er.

Hälsningar
Skånska Viljan11 Sjöbo AB

lediga lägenheter viljan11

Lediga Lägenheter

Felanmälan

Kontakta Oss