Ansökningsprocess

När du ansöker om en lägenhet, försök att fylla i formuläret så korrekt och noga som möjligt. Använd gärna ”Övrigt”-fältet för att beskriva dig själv och din eventuella sambo/maka/make och/eller familjesituation. När du skickat in ansökan får du en bekräftelse till din e-mail. Bekräftelsen skickas ut ganska omgående. Ibland kan bekräftelsen hamna i skräpposten. Kolla gärna denna inkorg ifall du inte skulle få bekräftelsen inom några minuter.

Efter intresseanmälan så bjuder vi in några av de intresserade på visning. Visnings informationen skickas ut via mail. Vi ser visningen som en möjlighet för oss att få träffa dig personligen samt att du ska kunna få en känsla för lägenheten. Denna bit är viktig för oss eftersom vi strävar efter att våra hyresgäster trivs i våra lägenheter och därför är det viktigt att du som intresserad kommer på visningen. Tyvärr kan du inte skicka någon annan i ditt ställe för att kolla på lägenheten.

Efter visningen väljer vi sedan en av intressenterna som får skriva kontrakt. Detta göra vi ofta så fort som möjligt efter visningen. Vi gör en kreditupplysning på de hyresgäster som vi skriver kontrakt med. Kom ihåg att ta med legitimation